Verificare tehnica periodica

Solicitati o programare

Servicii de verificare tehnica periodica a centralei termice

Atat vara cat si mai ales iarna folosim intens centrala termica. Pentru a mentine functionarea acesteia in parametri optimi, legislatia prevede obligativitatea VTP-ului, adica o verificare tehnica periodica a centralei termice si a instalatiei de gaze naturale la un interval de 2 ani.

R&V INSTAL BRASOV SRL realizeaza servicii de verificare tehnica periodica in Brasov si nu numai. Astfel, ne asiguram de functionalitatea centrallei sau cazanului in conditii optime si sigure pentru consumator, verificarea sau revizia centralei putand fi facuta si mai des decat intevalul de 2 ani specificat prin legislatia in vigoare.

R&V INSTAL BRASOV SRL, firma autorizata ISCIR

Autorizata ISCIR, R&V INSTAL BRASOV SRL ofera servicii de verificare tehnica periodica a centralei termice si evalueaza starea de functionare a acesteia. Se evalueaza gazele arse si se fac reglaje ale intregii instalatii in vederea unei functionari corecte.

Dupa cel mult 2 ani de la prima punere in functiune, pentru a verifica gradul de uzura si a preveni eventualele defectiuni ale centralei termice se impun aceste lucrari periodice de mentenanta.

Verificare tehnica periodica cu aparatura de specialitate

Pentru a masura parametrii de functionare a centralelor termice, R&V INSTAL BRASOV SRL foloseste aparatura specifica de detentie omlogata si de ultima generatie. Se analizeaza noxele si se iau masuri imediate in cazul in care acestea depasesc parametrii recomandati. Totodata, se verifica si functionarea corecta a dispozitivelor de control si siguranta (detectoare de gaz).

Verificarea tehnica periodica a centralelor este o metoda de prevenire si de preintampinare a posibilelor defectiuni. Se asigura astfel un climat sigur pentru consumatori si se prelungeste viata centralelor termice si a instalatiilor aferente.

VTP centrala termica Brasov

Solicitati o programare
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.