Verificare si Revizie Gaz

Solicitati o programare

Revizia instalatiei de gaze

Pentru a constata gradul de uzura al instalatiei de gaze, si mai ales pentru a putea interveni si preveni posibile accidente, verificarea si revizia instalatiei de gaz sunt obligatorii.

Daca verificarea instalatiei de gaze se realizeaza la maxim 2 ani, revizia instalatiei de gaze se realizeaza la maxim 10 ani de la ultima revizie cat si in cazul unor pierderi accidentate de gaz, inclusiv in cazul in care instalatia nu a fost functionala mai mult de 6 luni.

R&V INSTAL BRASOV SRL, firma autorizata ANRE

Autorizata ANRE, R&V INSTAL BRASOV SRL verifica etansietatea intregii instalatii de gaze naturale si a intregului circuit. Se fac probe de rezistenta la presiune si se verifica fiecare punct de ardere (centrala termica, aragaz, cuptor, convector, soba). Totodata, daca este cazul, se intevine cu mici reparatii.

Intocmim fisele de evidenta ale lucrarilor tehnice de revizie si le inregistram, conform legislatiei, la furnizorul de gaze naturale.

Intretinerea instalatiei de gaze naturale

Verificarea si revizia instalatiei de gaze au ca scop intretinerea instalatiei in parametri optimi si prevenirea oricarui tip de accident. Este responsabilitatea tuturor consumatorilor sa solicite verificari si revizii ale instalatiilor de gaze atat in perioadele specificate prin normative cat si ori de cate ori considera ca este necesar.

R&V INSTAL BRASOV SRL este autorizata atat ISCIR cat si ANRE si poate interveni cu lucrari de mentenanta la instalatia de gaze naturale.

Verificari si revizii instalatii gaze Brasov

Solicitati o programare
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.