Ventilatie

Solutii de ventilatie pentru un aer curat, neviciat

Focusati pe nevoile reale ale clientilor nostri, oferim solutii complete de ventilatie atat casnica cat si comerciala sau industriala. Aerul pe care il respiram este direct proportional cu starea de bine si starea de sanatate.

Oferim solutii personalizate pentru purificarea si filtrarea aerului, ideale pentru a crea un climat adecvat si pentru a mentine conditiile de temperatura si umiditate in standarde optime. Instalam centrale de tratare a aerului cu recuperare de caldura atat in Brasov cat si in tara.

Icon Consultanta
Consultanta
Icon Instalare
Instalare
Icon Mentenanta
Mentenanta
Icon Solutii personalizate
Solutii personalizate
Aplicatii

Oferim clientilor nostri sisteme de ventilatie atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru aplicatii comerciale si industriale.

Servicii integrate

Ne ocupam de tot, incepand de la proiectarea si implementarea sistemului si pana la realizarea cu succes a intregului proiect de ventilatie.

Punere in functiune

Punem in functiune sisteme de ventilatie, testam componentele si facem masuratori specifice fiecarui domeniu in parte.

Recuperare de caldura

Montam instalatii de ventilatie cu recuperare de caldura si asiguram o aerisire optima fara a pierde din eficienta energetica a cladirii.

Mentenanta si servisare

Ramanem alaturi de clientii nostri cu servicii specializate de menetenanta si servisare pentru toata gama de produse si lucrari de ventilatie.

Fara aer viciat

Indiferent de mediu, R&V INSTAL BRASOV SRL vine cu solutii de ventilatie eficiente energetic care sa asigure un aer curat, nepoluat si un indice de umiditate perfect.

Instalatii de ventilatie Brasov

Ventilatie cu sau fara recuperare de caldura pentru aplicatii casnice, comerciale si industriale

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.