Service Centrale termice

Solicitati o programare

Reparatii centrale termice Brasov

Tehnicienii nostri autorizati ISCIR se deplaseaza rapid in Brasov si ofera servicii de reparatii promte, indiferent de modelul centralei termice. Chiar daca este vorba de o centrala termica in garantie sau post-garantie, oferim un serviciu de servisare rapid si de inalta calitate.

Indiferent de avarie si de problema aparuta la centrala termica, cautam cele mai fiabile si sigure solutii. Folosim piese de schimb originale si oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

Service centrale termice Brasov

Oferim servicii de servisare atat pe baza de abonament/ contract cat si la cerere. Pentru service centerale termice in Brasov puteti apela cu incedere la serviciile R&V INSTAL BRASOV SRL. Vei beneficia intotdeauna de lucrari bine executate si de experienta de peste 24 de ani a colegilor nostri.

Investim in oamenii care fac parte din echipa de service centrale termice R&V INSTAL BRASOV SRL, scolarizarea continua si alinierea la ultimele noutati in domeniul centralelor termice si a instalatiilor fiind una din pietrele de temelie care stau la baza serviciilor noastre.

Respect pentru clienti si meserie

Atunci cand iubesti ceea ce faci se vede. Tehnicienii nostri respecta programul de interventie stabilit cu clientii si au o atitudine respectuoasa si pro-activa. Vei primi mereu sfaturi si recomandari pentru intretinerea centralei termice cat si pentru optimizarea consumului de resurse.

Pentru orice problema cu centrala termica apeleaza la departamentul nostru de suport tehnic. In cazul in care avaria necesita interventia unui tehnician service, vei fi programat si in cel mai scurt timp cu putinta si problema va fi rezolvata cu succes.

Service centrale termice Brasov

Solicitati o programare
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.