Punerea in functiune centrale termice

Solicitati o programare

Pornire si preluare in garantie centrala termica

PIF, adica punerea in functiune a centralei termice se refera la documentul care atesta ca centrala a fost atent verificata, ca s-au realizat probe atat pentru incalzire cat si pentru prepararea apei calde menejere si toate functiile sunt in parametrii recomandati de producator.

Totodata, pe langa verificarile recomandate de producatorul centralei termice se verifica si actele necesare punerii in functiune a centralei termice: proiect de gaz, factura de achizitie, certificat de garantie al centralei termice si declaratie de conformitate pentru montajul centralei termice.

R&V INSTAL BRASOV SRL, firma autorizata ISCIR

R&V INSTAL BRASOV SRL este autorizata ISCIR pentru a verifica si pune in functiune orice tip de centrala termica. Verificam atat functionarea in parametri optimi a centralei termice cat si racordarea acesteia la instalatia de incalzire, apa si energie electrica.

Toate centralele termice trebuie sa indeplineasca conditiile de siguranta cerute atat de legislatia in vigoare cat si de producator. Centrala termica, pentru a beneficia de garantie, este conditionata de punerea in functiune cu admiterea functionalitatii (PIF/AF).

PIF/ AF Brasov: Pentru punere in functiune a centralei termice in Brasov sau localitatile invecinate sunati la numarul de telefon 0747 455 535.

Autorizare functionalitate centrala termica

Admiterea sau autorizarea functionalitatii (AF) este documentul care atesta validarea rezultatelor in urma verificarilor la punerea in functiune a centralei termice. Acesta poate fi pozitiv sau negativ pentru cazurile in care centrala se dovedeste a fi un pericol pentru viata sau sanatatea consumatorilor.

Instalarea centralei termice si punerea in functiune cu admiterea funtionalitatii sunt doua operatiuni distincte. Punerea in functiune se realizeaza dupa instalarea/ montajul centralei termice si este realizata doar de o firma autorizata ISCIR si agreata de producatorul de centrale termice, precum R&V INSTAL BRASOV SRL.

PIF centrala termica Brasov

Solicitati o programare
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.