Pompe de caldura

Pompe de caldura pentru incalzire si apa calda

Nepoluante si fiabilele, pompele de caldura sunt o alternativa pentru incalzirea spatiilor cat si pentru racire. Mai mult decat atat, pot si folosite si pentru incalzirea apei. Folosind transferul termic, pompa de caldura este compatibila atat cu incalzirea clasica, prin calorifere, cat si cu incalzirea prin pardoseala.

Echipele de instalatori cu experienta ale R&V INSTAL BRASOV SRL sunt pregatite sa ofere consultanta in alegerea tipului de pompa de caldura (aer-apa, apa-apa, sol-apa) si sa asigure montajul, punerea in functiune si servicii profesionale de mentenanta.

Icon Resurse naturale
Resurse naturale
Icon Eficienta energerica
Eficienta energerica
Icon Siguranta
Siguranta
Icon Confort
Confort
Fara combustibil

Eficiente energetic, pompele de caldura utilizeaza energia din natura si produc caldura fara a folosi cobustibil.

Multifunctionale

Pompele de caldura sunt multifunctionale, ele asigurand incalzirea si racirea incaperilor, inclusiv prepararea apei calde menajere.

Facturi mai mici

Utilizand o pompa de caldura reduci facturile si faci economii de pana la 80% in comparatie cu un sistem clasic de incalzire.

Montaj pompe de caldura

R&V INSTAL BRASOV SRL monteaza pompe de caldura si ia in calcul atat coeficientul de performanta COP cat si tipul de clima.

Durata de viata ridicata

Pompele de caldura sunt fiabile, au costuri reduse de functionare si intretinere, reprezentand o investitie inteligenta pe termen lung.

Sustenabilitate

Pompele de caldura nu emit CO2, alegerea lor fiind ideala atat pentru consumator cat si mediul inconjurator.

Pompe de caldura Brasov

Comercializare, montaj si mentenanta de specialitate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.