Instalatii Termice

Comercializare, montaj, punere in functiune si service centrale termice

Pentru un confort deosebit, comercializam si realizam instalatii termice care asigura temperatura potrivita si un climat propice unei stari de bine. Astfel, montam centrale termice in Brasov cat si oriunde in tara, atat cu incalzire prin calorifere cat si cu incalzire prin pardoseala.

Oferim clientilor nostri pachete complete de servicii care cuprind: vanzarea de centrale termice si accesorii, instalarea si punerea in functiune, service, garantie si post-garantie pentru centralele termice pe gaz, pe combustibil solid (lemne, rumegus) si electrice.

Icon Comercializare centrale termice
Comercializare centrale termice
Icon Montaj instalatii termice
Montaj instalatii termice
Icon PIF si VTP
PIF si VTP
Icon Asistenta tehnica
Asistenta tehnica
Consultanta si proiectare

Oferim clientilor nostri asistenta atat pentru realizarea de instalatii termice noi cat si pentru reabilitatea sau modernizarea instalatiilor vechi.

Gama variata de centrale

Comercializam si instalam centrale termice produse de: BAXI, BERETTA, DE DIETRICH, FERROLI, MOTAN, NOVA FLORIDA, REMEHA, VIESSMANN.

Montaj centrale termice

Echipa de profesionisti R&V INSTAL BRASOV SRL asigura montajul centralelor termice pe gaz, pe combustibil solid si electrice la preturi accesibile.

Sisteme de incalzire in pardoseala

Pentru un confort optim, o distributie uniforma a caldurii pe toata suprafata si economii la facturile pentru intretinere, recomandam incalzirea in pardoseala.

Consum redus

Creste randamentul si redu consumul la gaz inlocuind centrala veche cu o centrala termica pe gaz in conndensatie. Iti oferim servicii de instalatii termice integrate.

Service si reparatii

Tehnicienii R&V INSTAL BRASOV SRL ofera servicii de service si reparatii pentru orice tip de centrala, inclusiv in afara perioadei de garantie si post-garantie.

Montaj si reparatii instalatii termice. Instalatii termice si incalzire in pardoseala Brasov

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.