Instalatii Sanitare

Montaj si reparatii instalatii tehnico sanitare Brasov

Focusati pe rezultate exceptionale, executam instalatii sanitare in Brasov si in tara pentru un nivel inalt de siguranat si confort. Montam obiecte si echipamente sanitare durabile, oferind intotdeauna servicii de calitate la preturi accesible.

Lucram cu instalatori experimentati in instalatii sanitare care iti propun solutii pentru optimizarea sistemelor si reducerea consumului. Realizam instalatii sanitare atat pentru cladiri comerciale si industriale cat si pentru case si apartamente.

Icon Instalatii de apa rece
Instalatii de apa rece
Icon Instalatii de apa calda
Instalatii de apa calda
Icon Instalatii de canalizare
Instalatii de canalizare
Montaj obiecte sanitare

Servicii de montaj obiecte sanitare cu instalatori experimentati: chiuvete si lavoare, cazi si cabine de dus, wc-uri si bideuri, baterii, masini de spalat etc.

Reparatii instalatii sanitare

Interventii si reparatii sanitare in regim de URGENTA in Brasov. O echipa de instalatori este pregatita sa intevina rapid pentru a impiedica sau limita pagubele.

Expertiza

Iti punem la dispozitie expertiza si experienta noastra in instalatii sanitare. Profesioniasti, cu experienta in instalatii tehnico-sanitare, oferim solutii personalizate.

Optimizare

Oferim solutii pentru optimizarea si reducerea consumului de apa sau combustibil. Proiectam instalatii nois sau modernizam instalatii vechi pentru o eficienta maxima.

Solutii adecvate

Realizam instalatii tehnico-sanitare adecvate fiecarui spatiu si in functie de accesul la apa (bransament la reteaua de apa publica sau alimentare cu hidrofor din put forat).

Instalatii sanitare Brasov. Montaj si reparatii instalatii sanitare

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.