Instalatii Gaz

Consultanta, proiectare si executie de instalatii de gaze naturale

Autorizata ANRE si ISCIR, R&V INSTAL BRASOV SRL ofera servicii de proiectare si executie instalatii de gaz in Brasov si in toata tara. Totodata, oferim si servicii de revizii la instalatiile de gaze naturale, atat pentru operatori casnici cat si pentru operatori industriali.

Intocmim proiecte de gaz si realizam instalatia conform specificatiilor. Modificam instalatii existente in vederea extinderilor unor lucrari termice si realizam bransamente si puneri in functiune pentru instalatii de furnizare a gazelor naturale.

Icon Consultanta si proiectare
Consultanta si proiectare
Icon Bransamente gaz
Bransamente gaz
Icon Revizii si verificari
Revizii si verificari
Icon Detectoare gaz
Detectoare gaz
Proiectare si executie

Proiectam si realizam instalatii de gaze naturale atat pentru consumatori casnici cat si pentru consumatori persoane juridice. Respectam toate normele in vigoare!

Revizii tehnice la 10 ani

Realizam revizii tehnice periodice pentru instalatiile de gaze naturale o data la 10 ani si ori de cate ori este nevoie conform prevederilor legislative.

Verificare tehnica

Verificarea tehnica periodica la 2 ani este stabilita prin lege si are caracter obligatoriu pentru toti detinatorii de centrale termice care functioneaza cu combustibili gazosi.

Verificari convector de stres complet

Autorizati ANRE si ISCIR, verificam starea de functionare a convectoarelor care utilizeaza gaze naturale si mentinem un climat de siguranta pentru toti utilizatorii.

Detectoare de gaz

Montam detectoare de gaz si senzori pentru detectarea scurgerilor de gaze. Pentru montaj detectoare de gaz in Brasov, pentru siguranta ta si a familiei, apeleaza la specialisti.

Interventii sigure

Cu echipamente omologate, tehnicienii R&V INSTAL BRASOV SRL asigura servicii de proiectare si executie instalatii de distributie si utilizare gaze naturale, cat si revizii periodice sau verificari ISCIR.

Instalații gaze naturale. Revizii tehnice periodice si Verificare tehnica periodica instalatie gaz

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.