Instalatii de climatizare

Sisteme complete si solutii personalizate

Proiectam si realizam instalatii de racire specifice pentru fiecare cladire si pentru necesitati personalizate. Astfel, tinem cont de nivelul de temperatura dorit cat si de nivelul de presiune si umiditate necesare. Automatizam intreaga instalatie.

Indiferent de solutia aleasa (sisteme chiller, agregate de racire cu condensator cu aer, agregate de racire cu consensator cu apa) urmarim atat o performanta energetica a sistemului cat si o functionalitate constanta, indiferent de temperatura ambientala.

Icon Asistenta tehnica
Asistenta tehnica
Icon Consultanta si proiectare
Consultanta si proiectare
Icon Confort
Confort
Icon Siguranta
Siguranta
Consultanta si proiectare

Oferim clientilor nostri consultanta pentru realizarea de instalatii de racire impreuna cu o proiectare care umareste o eficienta energetica optima.

Solutii personalizate

Fiecare cladire are propriile necesitati de racire si pentru fiecare cautam solutii care maximizeaza eficienta si reduc emisiile de CO2.

Montaj instalatii de racire

Echipa de profesionisti R&V INSTAL BRASOV SRL asigura montajul instalatiilor de racire si intreaga gama de tubulaturi si echipamente.

Mentenanta instalatii de racire

Realizam intreaga instalatie de racire si ramanem alaturi de clientii nostri cu servicii de mentenanta si servisare prompte.

Solutii simple

Cautam intotdeauna solutii simple care reduc costurile clientilor nostri si ofera optiuni flexibile pentru un nivel de temperatura personalizat.

Instalatii de racire cu recuparare de caldura

Realizam instalatii de racire care functioneaza pe principiul recuperarii energetice a caldurii si care ofera un randament maxim si economii semnificative.

Proiectare, realizare si intretinere instalatii de racire Brasov. Solutii eficiente economic si cu emisii de CO2 reduse.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.