Despre noi

Despre R&VINSTAL BRASOV SRL

Trăiește confortabil în orice spațiu cu soluțiile R&V INSTAL BRASOV!
Societatea R&V INSTAL BRASOV SRL a fost înființată în 2012 de către o echipă cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor și reparațiilor centralelor termice și a aparatelor de răcire, încă din 1998.


heating-87366_960_720Suntem de părere că orice spațiu poate fi dotat cu instalația corespunzătoare pentru a asigura condiții optime de desfășurare a activităților zilnice. De aceea, ne-am specializat în service-ul centralelor termice și a arzătoarelor, precum și în lucrările de instalații termice și de climatizare.
Indiferent dacă lucrarea pe care trebuie să o efectuăm se află la domiciliul clientului sau într-un spațiu industrial, deținem echipamentele necesare, dar și experiența pentru a o duce la bun sfârșit. Dăm dovadă de promptitudine, fiind mereu la dispoziția clienților noștri, dar și de profesionalism și seriozitate, calități atât de necesare în domeniul în care activăm.
Asigurăm atât montarea instalațiilor termice cât și verificarea tehnică periodică și service de specialitate pentru acestea.
Experiența noastră ne este atestată de un portofoliu considerabil de clienți dar și de obținerea autorizației ISCIR pentru instalare, reparare, întreținere și verificare tehnică a aparatelor consumatoare de combustibil.


logo-Romstal-verticalaSuntem parteneri ROMSTAL și împărtășim viziunea și angajamentul acestora față de clienți, fiind dedicați soluționării cerințelor chiar și din partea celor mai exigenți clienți. Suntem conștienți de importanța calității și experienței în munca pe care o prestăm, deoarece o lucrare bine executată înseamnă siguranță pentru beneficiari, dar și asigurarea unui trai confortabil.
Clienții noștri fac parte dintr-o gamă variată de industrii. Aceștia ne recomandă pentru profesionalismul de care am dat dovadă până acum, dar și pentru menținerea unei colaborări pe termen lung.
Dacă vrei să ai parte de avantajul colaborării constante cu o echipă de profesioniști pentru instalarea, verificarea și întreținerea centralelor termice și a aparatelor de climatizare, contactează-ne și vom răspunde în cel mai scurt timp solicitării tale!
Societatea noastra are ca activitate de baza service-ul centralelor termice si arzatoarelor precum si lucrarile de instalatii termice si climatizare.


Experienta dobandita in domeniu pana acum se datoreaza clientilor nostri:

AIRBUS HELICOPTER // APRILȚ91 // BAUELEMENTE // C.E.C.C.A.R. BRASOV // DENCOPAN // DIETAL ROUMANIE // ELECTROPRECIZIA A.G. // ELDON // MAGNICOM // MONT BLANC // MAGNICOM // PAMIRA SPORT SIBIU // SALINA BUCUR // STELCO ROMANIA // XXL JOBS

Autorizatii:

AUTORIZATIE PENTRU REPARARE SI INTRETINERE, VERIFICARI TEHNICE IN UTILIZARE – A1

AUTORIZATIE PENTRU REPARARE SI INTRETINERE, VERIFICARI TEHNICE IN UTILIZARE – C2

Telefon: 0720 404 574 0747 455 535

Adresa: B-dul George Moroianu nr.316 , Sacele, jud.Brașov, 505600

E-mail: office@rvinstal.ro

Formular de contact