B-dul George Moroianu nr.316 , Sacele, jud.Brașov, 505600
  • 0720 404 574 0747 455 535 office@rvinstal.ro

Despre noi – Centrale termice Brasov Homepage

electric-heating1

Vrei să trăiești confortabil? Fie acasă, fie la locul de muncă într-un spațiu industrial, temperatura optimă contribuie în mod direct la bunăstarea ta, a familiei tale sau a personalului tău.
De aceea, ai nevoie de echipamente corespunzătoare și de o echipă de profesioniști care să te ajute cu instalații centrale termice, arzătoare sau tuburi radiante, după nevoi. Echipa R&V INSTAL BRASOV SRL are în componență profesioniști cu o experiență de peste 18 ani în efectuarea de lucrări de instalații și service pentru centrale termice, aparate de climatizare, arzătoare și tuburi radiante.
Fie în domeniul industrial, fie în propria locuință, specialiștii noștri se asigură că beneficiezi de aparatele necesare pentru a trăi confortabil pe termen lung.

Societatea R&V INSTAL BRASOV SRL are ca activitate de bază service-ul centralelor termice și arzătoarelor, comercializarea de centrale termice precum și lucrările de instalatii termice si climatizare in Brasov și in tară.

CENTRALE TERMICE DE VÂNZARE // EXECUȚIE LUCRĂRI DE INSTALAȚII TERMICE // SERVICE PENTRU CENTRALE TERMICE // INSTALAȚII DE RĂCIRE

    PUNERE ÎN FUNCȚIUNE CENTRALE TERMICE // VERIFICĂRI TEHNICE PERIODICE (VTP) // CURĂȚĂRI CHIMICE CENTRALE TERMICE

CITESTE MAI MULT