Aer Conditionat

Climatizare casnica si industriala, montaj si mentenanta de calitate

Confortul, atat acasa cat si la serviciu este asigurat de aparatele de aer conditionat si instalatiile de climatizare dimensionate in functie de necesitate. Fiecare proiect, atat rezidential cat si industrial este tratat cu responsabilitate fata de client si mediu înconjurator.

Astfel, oferim servicii de instalare si mentenanta atat pentru aparate de aer conditionat cat si pentru instalatii complexe de HVAC in Brasov si in tara. R&V INSTAL BRASOV SRL ofera solutii pentru optimizarea instalatiilor de climatizare atat pentru consumatorii casnici cat si pentru cei din domeniul industrial.

Icon Aer conditionat
Aer conditionat
Icon Service 24/7
Service 24/7
Icon Mentenanta
Mentenanta
Proiectare si consultanta

Oferim consiliere de specialitate in vederea identificarii nevoilor clientilor nostri si gasirea celor mai bune si economice solutii de climatizare.

Executie si punere in functiune

Realizam instalatii de climatizare atat in Brasov cat si in tara si urmarim implementarea unor solutii optime in raport calitate-pret si prietenoase cu mediul inconjurator

Service si mentenanta

Siguranta clientilor nostri si nivelul de confort sunt asigurate in mod continuu prin servicii profesionale de service si mentenanta a aparatelor AC si echipamentelor de climatizare.

Optimizarea costurilor

Intervenim si oferim clientilor nostri solutii tehnice pentru reducerea consumului de energie. Tinem pasul cu inovatiile tehnologice si optimizam instalatiile de climatizare.

Aparate aer conditionat

Comercializam o gama larga de aparate de aer conditionat, potrivite pentru toate nevoile si bugetele. Iti oferim suport in alegerea aparatului de climatizare ideal pentru spatiul tau.

Montaj aer conditionat

Oferim servicii de montaj sau instalare aparate de aer conditionat in Brasov si in tara, atat pentru cele achizitionate din oferta noastra de produse cat si pentru cele achizitionate din alte surse.

Igienizare aparat aer conditionat

Pentru a mentine un aer curat si sanatos in incaperi recomandam igienizarea profesionala a aparatelor de aer conditionat.

Verificari tehnice aer conditionat

Mentine aparatul de aer conditionat in parametri optimi si apeleaza la R&V INSTAL BRASOV SRL pentru servicii de verificari tehnice, service sau reparatii in domeniul climatizarii.

Aer conditionat Brasov

Instalatii de climatizare performante si sisteme de aer conditionat

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.