Aer Condiționat / Climatizare

Solicitati o programare

Constatare si reparatii aer conditionat

Pentru functionarea optima si pe o perioada mare de timp a aparatului de aer conditionat, recomandam verificarea tehnica periodica a acestuia. Este cea mai simpla si mai economica metoda de a avea un aparat de aer conditionat in parametri optimi.

Constatam si identificam problemele apratului AC si luam masurile necesare pentru ca acesta sa functioneze impecabil. Serviciile noastre de reparatii aer conditionat in Brasov cuprind si inlocuirea pieselor defecte cu piese noi, originale.

Incarcare AC cu freon in Brasov

Pe langa igienizare si dezinfectare AC, realizam si completarea cu agent frigorific, indiferent de tipul de aparat. Reumplem instalatia cu freon si ne asiguram de buna functionalitate a aparatului de aer conditionat.

Daca observati orice inconvenient in functionarea aparatului de aer conditionat, apelati la specialistii RV Instal Brasov. Va oferim servicii promte, preturi avantajoase si interventii rapide de incarcare sau completare cu freon a aparatului de aer conditionat.

Service aer conditionat acasa sau la birou

Chemati-ne si vom veni! Ne deplasam in Brasov atat la clientii rezidentiali cat si la cei economici pentru servicii de intretinere periodica a aparatului AC. Functionarea in bune conditii va asigura un climat sanatos si confortabil.

Acasa sau la birou, un aparat de aer conditionat poate functiona atat vara cat si iarna. Atunci cand este folosit continuu, riscul de defectiune sau de pierdere al agentului frigorific creste. Solicitati o constatare si preveniti defectiunile.

Constatare, reparatie si incarcare aer conditionat cu agent frigorific

Solicitati o programare
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.